CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Fasole verde conservata


Timp de executie si complexitate: 1:20 min
Ingrediente:
2 kg fasole verde
1 l suc de rosii
5 linguri zahar
4 linguri sare
3 -4 legaturi patrunjel frunze
frunze de telina



Realizare : Fasolea verde conservata se poate pregati cu suc de rosii proaspat sau din comert. Se curata fasolea verde, rupandu-i capetele si atele, apoi se spala in cateva ape si se lasa sa se scurga.
Intre timp punem sucul de rosii pe foc impreuna cu sarea si zaharul. Cand fierbe adaugam fasolea verde, intreaga sau taiata pe lung, in cateva bucati. Cand fasolea este aproape fiarta se stinge focul si se adauga patrunjelul si frunzele de telina spalate si tocate marunt. Se pune fasolea verde fierbinte in borcane, se leaga cu celofan si se fierbe la bain-marie 1 h.

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje